Kot otrok sem vedno imel rad ribe, vendar smo jih doma redko kdaj jedli, prihajam namreč iz Maribora in nekako smo živeli in rasli gor z Štajersko hrano, kot otrok še nisem razumel, da ima Slovenija različne prehrambene navade, ko pa sem postal študent, pa sem postal ljubitelj restavracije na obali, namreč odločil sem se za študij na obali in danes lahko rečem, da je to bila moja najboljša odločitev v življenju, kajti takrat sem končno začel polno živeti.
Na obali mi je odgovarjal zrak, način življenja, rad sem imel restavracije na obali, končno sem lahko jedel ribe, dan za dnem. Resnično se še danes nisem naveličal jesti jedi iz rib, jih obožujem in vedno jih bom. Kot študent sem hodil jest na bone, včasih pa sem tudi obiskal dobre restavracije na obali, da sem izkusil domače, sveže, pravzaprav prave specialitete vseh rib.
Ko sem zaključil študij, sem se vrnil v Maribor z željo za zaposlitev, vendar v Mariboru se je moje življenje ustavilo, nisem in nisem mogel biti srečen, pa sem se en dan odpeljal nazaj na obalo do restavracije na obali, da si privoščim dan zase in da spet dobim tisti filing srečnega življenja. Ko sem videl, kako srečen sem na obali, je odločitev padla, vrnil sem se na obalo, ker pa sem rabil službo, da bi lahko na obali ostal, sem pomislil, da bi mogoče restavracije na obali potrebovale kakšen kader. In res, šel sem na razgovor in službo dobil.
Tako sem vedel, da v življenju ni naključij, ker sem kot mali oboževal ribe, so me te prinesle na morje in danes sem šef restavracije na obali. Ustvaril sem si družino z katero srečno živim in lahko delam svoj sanjski poklic. Kajti moje restavracije na obali ne dam, vsak dan pa se vsi skupaj z delavci trudimo, da pripravljamo briljantne morske jedi.